Ακαδημαϊκή Εκπαίδευση

Η Ιατρός Γλυκερία Νέζη Χατζηευφραιμίδου είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό πτυχίου Λίαν Καλώς και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος με τίτλο «Σακχαρώδης Διαβήτης και Παχυσαρκία», της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τον Δεκέμβριο του 2016 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα Ηλεκτρονικής μάθησης με τίτλο «Medical Mini e-MBA» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Απέκτησε τον Φεβρουάριο του 2006 την ειδικότητα της Παθολογίας στην Α’ Παθολογική Κλινική στο Π.Γ.Ν.Α. «ο Ευαγγελισμός» όπου παράλληλα παρακολούθησε και τρίμηνη εκπαίδευση στους τομείς της Καρδιολογίας, Ρευματολογίας και Κλινικής Εντατικής Θεραπείας. Από τον Δεκέμβριο του 2017 είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Διαβητολογικού Ιατρείου του Γ.Ν.Ν Χαλκίδας.

Εργασιακή Εμπειρία

Από τον Οκτώβριο 1998 έως και τον Φεβρουάριο 2000 πραγματοποίησε την Υπηρεσία Υπαίθρου στο Π. Ι. Καθενών (Κ.Υ Ψαχνών Ευβοίας). Από τον Μάϊο του 2006 έως και σήμερα διατηρεί Ιδιωτικό Ιατρείο στην περιοχή της Κανήθου (Μπουμπουλίνας και Μαυρομιχάλη) στην Χαλκίδα. Επιτέλεσε για σχεδόν τρία χρόνια (2008-2011) ειδικό συνεργάτη του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Ευβοίας ΝΠΔΔ. Από το 2006 έως το 2012 εργάστηκε παράλληλα ως Ελεγκτής Ιατρός των ταμείων ΕΤΑΑ – ΤΣΜΕΔΕ. Από τον Φεβρουάριο του 2012 έως τον Αύγουστο του 2018 ήταν συμβεβλημένη Ιατρός με τον ΕΟΠΥΥ.

Δημοσιεύσεις – Συνέδρια

Έχει 12 δημοσιεύσεις σε περιοδικά και συνέδρια και έχει παρακολουθήσει άνω των 100 μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων με θέματα όπως Αρτηριακή Υπέρταση, Σακχαρώδης Διαβήτης, Μεταβολικά Νοσήματα, Καρδιαγγειακά Νοσήματα, Λοιμώξεις, Βασικές Αρχές Επείγουσας Ιατρικής κα.

Άλλες πληροφορίες

Είναι μέλος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, της Εταιρείας Μελέτης Παθήσεων Διαβητικού Ποδιού, της Ελληνικής Εταιρείας Εσωτερικής Παθολογίας, του Ελληνικού Οργανισμού Εγκεφαλικών και της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Υπέρτασης.

Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Ιταλικά.